logo

ín Berg Werk is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in 2D en 3D motiongraphics en vormgeving voor televisie. Hierbij kan gedacht worden aan leaders en bumpers voor televisieprogramma's maar ook bijvoorbeeld informatieve graphics voor actualiteitenrubrieken als Altijd wat en de Vijde dag. Daarnaast houden wij ons bezig met onder andere commercials, logoontwerp, medische animaties, projectie voor theaterproducties en bedrijfsfilms. Ook heeft ín Berg Werk zich ingezet voor diverse grote projecten, zoals de pre-visualisatie en de aankleding van het museum Corpus, Reis door de mens in Leiden door grote wanddoeken met medische themaís te verzorgen.

ín Berg Werk is gestart in 1999 door Willem van den Berg (Ex-VPRO -en Ex-RTL-vormgever) en telt op dit moment drie medewerkers. Alle werknemers hebben een studie op het gebied van beeldende kunsten afgerond. Er wordt gewerkt met onder andere Maya 3D en compositing, After Effects, Photoshop en andere gespecialiseerde software. Waar nodig wordt ouderwets handwerk gebruikt.

Wat kan u verwachten van een samenwerking met ons?. Wij bieden creatieve ontwerpen, veel contactmomenten en daardoor veel inspraak, een flexibele houding wat betreft aanpassingen en een snelle levering.

In onze showreel op deze website treft u een actueel overzicht van onze werkzaamheden. Wij nodigen u van harte uit op onze website of bij ons op de werkplek voor een nadere kennismaking met ons bedrijf en de diverse mogelijkheden die wij bieden of bel gerust voor een prijsindicatie.

'N Berg Werk bevindt zich in Huizen

Aan de Eekhoorn 8

Contact:
Eekhoorn 8
1273 KR Huizen
Tel: +31(0)355263889
willem@bergwerk.nl